Сертификати

Сертификати

Rossi's Pure®, LOWsagna®, LOWrtilla®,  и KetoMatriX® са признати за интелектуална собственост в Европейския съюз, Великобритания, САЩ, и Канада (в процес).

Българските лаборатории не могат все още да отделят полиолите (захарните алкохоли като еритритола), и за това на всички изследвания трябва да се смята математически всяка реална въглехидратна стойност за усвояемите въглехидрати, т.е. тези, които влияят на инсулина.

Всеки използван продукт в нашите артикули се ползва само ако има Европейски Сертификат за качество и съответствие, както и за произход чист от ГМО.

Ние развихме система за комбиниране, готвене и консервиране на готови ниско-въглехидратни ястия, която няма аналог в света, защото запазва и вкусовите и качествените характеристики на храните без никакви консерванти и вкусови подобрители! Продуктите са плод само и единствено на познанията ни в областта на диетологията, хранителната технология, и хранителна психология, както и на много тестове и опит, и много, много любов към здравословното хранене!

Когато Роси първо реши да се занимава с изготвянето на планове за хора, които искат да отслабнат, тя готви и доставя храна на 30 човека за 3 месеца безплатно, за да има директен поглед кое как работи при различните хора, защото макар и изградени от подобни клетки, ние все пак до някаква степен сме си индивидуални същества!

Трудоемко е, но здравето няма цена! А изследванията показват, че трудът ни си заслужава!