НАТУРАЛЕН КРЕМ- САПУН КОЗЕ МЛЯКО И ЛАВАНДУЛА

  • Марка: Kibela Naturals
15,00 лв.
Релаксиращ сапун с кремообразна пяна и свежо лавандулово ухание

Натуралният сапун KIBELA naturals с Козе мляко и етерично масло от лавандула съчетава нежното почистване на крем-сапуна от козе мляко и успокояващия ефект на аромата на лавандула върху сетивата. Етеричното масло от билката е добре известно със своите терапевтични ползи върху човешките емоции. Доказано е, че може да намали нивата на тревожност и стрес, ефективно подобрява паметта и стимулира мозъчната дейност. Лавандуловото масло може да бъде полезно за кожата, като намалява акнето и успокоява екземата. Доказано е, че има аналгетичен и противовъзпалителен ефект и подпомага заздравяването на кожната тъкан.

100% истинско козе мляко в продукта;
Не съдържа палмово масло и производни;
Не съдържа петролни деривати и фракционирани масла;
Не съдържа палмово масло и производни;
Не съдържа консерванти;
Не съдържа изкуствени оцветители и аромати;

Details

Състав: Маслиново Масло, Козе Мляко, Кокосово Масло, Масло от Карите, Слънчогледово Масло, Рициново Масло, Натриев Хидроксид, Етерично Масло от Лавандула.

*естествено съдържащи се алергени в етеричните масла: Linalool

Опакован в картонена кутийка.

Нето: 100 гр

Начин на употреба: Намокрете кожата и сапуна. Търкайте сапуна в ръцете си или директно върху тялото, за да се разпени. Разнесете пяната и след това отмийте. След употреба, съхранявайте сапуна на място с възможност за ефективно оттичане на водата (напр. Kibela Naturals Мраморна Поставка за Сапун).

More Info

Подобни продукти

KETO MATRIX ® : План и Готова Храна в едно!