Keto MatriX ® Програма

Keto MatriX ® Програма

ДОБРЕ ДОШЛИ в нов свят на храни без изкуствени и промишлени подобрители, а само чиста добра храна! Какво повече? Създадохме програма с ниско съдържание на въглехидрати/кето, за да помогнем на хората да отслабнат и да се отърват от диабет тип 2 и много повече! 

 Сготвихме ястията вместо вас!

Не всеки има познания и талант да сготви нетрадиционни ястия вкусно, но не е и нужно! Ако всеки специализира в това, в което е добър, то ние всички щяхме да ползваме и качествени услуги и качествена храна! Ние сме семейство с поколения готвачи! Дори не си спомням, кога за първи път почнах да готвя, но беше доста преди дори да стана на 9г. Майка ми е невероятен готвач, дядо ми беше легенда! Аз добавих към техния талант съвременна диетология, технология на готвене и съхранение. Ние готвим по 500 ястия на веднъж, което спестява на 500 човека време, ток и най-вече качество на вкуса!

Ние контролираме калориите и въглехидратите, така че Вие няма нужда да мислите, смятате и броите!

През годините установихме, че около 80% от хората се повлияват по един и същи начин до голяма степен от основни правила в храненето. Кръвната група също е фактор, но не е решаващ елемент. Настоящи заболявания също променят малко "матрицата". Ние направихме "матрица", която да може да се ползва почти от всеки, но все пак предпочитаме да Ви консултираме преди да започнете програмата. Всички наши консултации са напълно безплатни и по всяко време без ограничения!

Програмата е съставена с 4 хранения, защото когато започвате подобна програма трябва да се храните и да се храните редовно! Това, колкото и да не Ви се вярва, е най-трудната част от програмата! 99% от пълните хора не закусват и 1% който закусва, закусва с неправилни неща. Когато напреднете и изчистите захарната зависимост Вие естествено ще почнете да ядете по-малко, но това не става веднага, и не трябва да се насилвате! Защото иначе не давате на тялото време да коригира инсулиновата резистентност и на тялото да свикне със скорост съответстваща на скоростта на смяна на клетките. Т.е. ако бързате ще постигнете някакви резултати, но ще са краткотрайни и този прословут йо-йо ефект Ви е гарантиран! Както на тялото му трябват поне 8 часа сън да се възстанови за да се регенерират клетките, така и инсулиновата резистентност изисква време за да си "починат" клетките и да започнат да отговарят на инсулина. За това трябва време, трябва сън и трябва регулярност на хранене. Хранете се 4 пъти, но се кранете качествено, ниско-въглехидратно, и не се хранете между храненията, а пийте вода, поне 3л на ден. От вас графика, от нас храната:)

 БЕЗ БРОЕНЕ НА ВЪГЛЕХИДРАТИ! 

 БЕЗ СМЯТАНЕ НА КАЛОРИИ!

 БЕЗ ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ В ПАЗАРУВАНЕ И ГОТВЕНЕ! БЕЗ СКЪПИ ПЛАНОВЕ ЗА ХРАНЕНИЕ, КОИТО САМИ ТРЯБВА ДА ГОТВИТЕ И ТЕГЛИТЕ!

 НЯМА РИСК ОТ ПРЕКАЛЯВАНЕ С ПРОГРАМАТА, ХРАНЕНИЯТА СА БАЛАНСИРАНИ!

 И МНОГО ВЕГЕТАРИАНСКИ И ВЕГАНСКИ ЯСТИЯ!

 ДОСТЪПНО И ВКУСНО!

Базовата програма е изградена въз основа на предположението, че имате ИТМ над 25 (т.е. с наднормено тегло) Ето връзка за изчисляване:  BMI калкулатор. Ако сте под ИТМ 25, все още можете да използвате програмата, просто изрежете закуската от менюто или всяко ястие, което е само 100-150 калории. 

ТУК Е ВРЪЗКА НА ТАБЛИЦАТА ЗА КЕТО МАТРИЦАТА ЗА ПОВЕЧЕ ХОРА С НАДЛИМНО ТЕГЛО, НАТИСНИ ТУК! 

ОТКАЗ ОТ ПРАВНА ОТГОВОРНОСТ: МОЛЯ, НАПРАВЕТЕ медицински тестове и говорете с Вашия лекар, преди да решите да направите някакви драстични промени в живота и диетата си! Нашите продукти са предназначени за широката публика и не отчитайте резултатите от кръвта или урината, които са извън нормалните граници! 

ПРАВНА ОТГОВОРНОСТ ЗА АЛЕРГЕНИТЕ: Много от нашите храни съдържат много известни алергени, моля, прочетете внимателно етикета, преди да консумирате!

ПРЕПОРЪКА: Направете си изследвания преди да започнете програмата! Какви изследвания? Може да ни пишете на rossispure@gmail.com и ще Ви ги изпратим. Без изследвания няма да имате "GPS" до успеха, ще се лутате, и няма да стане по лесния начин! А и най-добрата медицинска застраховка е превенцията!

Програма Keto MatriX® :

Кафе без подсладител може да пиете или чай, стига да не е плодов, по всяко време.

Ако искате да имате и капучино всяка сутрин, то трябва да ходите 5000 крачки (около 150 калории, 3-4гр. въглехидрати). Ако ходите по 5000 крачки на ден ще спомогнете с отслабването също, но само ако до сега не сте го правили. Т.е. ако сте сервитьорка с наднормено тегло, то ще трябва да качвате стълби, а не да ходите пеш, защото тялото Ви ще приеме тези 5000 крачки като "неосъзнато движение". По принцип би следвало при други равни обстоятелства с режима да отслабвате, дори и да имате голям диапазон на "неосъзнато отслабване".Ето линк към статията ни за Неосъзнатото Движение: Линк  https://rossispure.com/bg-news-details-5.html .

Седмица 1

ДЕН №1 :

Закуска: Чедар Гофрета 1 порция (или 2 ако сте повече кг) Линк:https://rossispure.com/bg-product-details-64.html 

Обяд №1: Кето телешко къри 350гр. (съвсем леко пикантно е, не е люто, не създава киселини) Линк:https://rossispure.com/bg-product-details-75.html 

Снак:Енергийна бисквитка Линк:https://rossispure.com/bg-product-details-9.html 

Ако предпочитате солено, може да хапнете 1/2 от пакет крекери Линк:https://rossispure.com/catalog-details-bg-2.html Всички крекери са с една и съща енергийна стойност, само подправката е различна.

Вечеря №1: Сарми с кисело зеле, карфиолен ориз и гъби 350гр. Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-74.html 

Може да добавите и 1-2 филийки кето хляб, особено в началото на режима Линк:https://rossispure.com/bg-product-details-26.html Хлябът освен че засища, добавя и фибри, много важни за безпроблемна перисталтика!

Тотал за ден 1 (без хляб): 1257 калории/ Мазнини 102гр./Въглехидрати 55гр. от които Диетични фибри 32гр./Нетни Въглхидрати 23гр./Протеини 60гр./ Желязо 30%+/Калции 25%+/ Витамин С 85%+/Витамин А 33%+/ Калий 30%+/Холестерол 50% от допустимата дневна доза/Витамин Д 15%

Тотал за ден 1А (с две филийки хляб) : 1471 калории/ Мазнини 119гр./Въглехидрати 64гр. от които Диетични фибри 40гр./ Нетни въглехидрати 24гр./Протеини: 66гр.

Ако сте с повече килограми, може да добавите още крекери (Линк: https://rossispure.com/catalog-details-bg-2.html) или хляб. Първата седмица целта е да изчистим гюкозата от кръвта, а не да следим толкова калориите. Ако го направите рязко ще получите "кето грип", и няма да може да си гледате нормално работата. За това моята препоръка е да почнете с тези въглехидрати, а не с по-ниски! Трябва да се заситите като ядете и да не похапвате между храненията. Първият ден ако издържите 3 часа без да огладнеете значи сте на правилния път! 

Пригответе си вода! Ще Ви се пие много вода! Не спирайте да пиете вода! Без достатъчно вода нищо няма да стане.

Ако имате установено Хашимото и Ви липсва селен може да замените следобедната закуска Снак с две бонбони Шоколад "Селен" с бразилски орех https://rossispure.com/bg-product-details-6.html и половин пакет сладки или солени крекери. Линк Сладки Крекери: https://rossispure.com/bg-product-details-22.html ; Линк Солени Крекери: https://rossispure.com/catalog-details-bg-2.html 

АКО СИ ЛЯГАТЕ КЪСНО...и сте свикнали да хапвате късно, и сега ви застърже корема може да хапнете някой крекер с чайче без подсладител, няма да прегешите толкова! Не забравяйте, бързаме бавно! Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-22.html и линк към чайчетата: https://rossispure.com/bg-catalog-details-5.html Може и един два солени крекера с кетчуп, ако сте по по-солените неща Линк: https://rossispure.com/catalog-details-bg-2.html 

ДЕН №2 : 

Закуска: Тутманик 80гр. Линк (около 1/3 от кутията) : https://rossispure.com/bg-product-details-62.html 

Обяд №2: Бъфало Крилца 300гр. (лютички са!) Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-76.html 

Ако не понасяте люто изобщо може да вземете Пиле с гъби и сметана 300гр. Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-81.html . Като цяло лютото е тук, защото много хора получават нередовен стомах при промяна на режима и това помага за перисталтиката, освен че дава и доста Витамин С.

Снак: Кето Меденка 50гр. Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-10.html 

Вечеря №2: Ризото с карфиол и диви гъби 300гр. https://rossispure.com/bg-product-details-89.html 

и 2 филийки кето хляб Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-26.html . Филийките може да ги разделите една на обяд, една на вечеря, няма значение.

Тотал за Ден 2: 1324 калории/ Мазнини 103гр./ Въглехидрати 44гр. от които Диетични фибри 24гр./ Нетни Въглехидрати 20гр. /Протеини 66гр./ Желязо 23%+/ Калции 20%+/ Калий 30%+/ Холестерол 50% от дневната доза/ Натрий 110% (тук солта е необходима защото почва отводняване и иначе пада кръчното).

Не забравяйте водата! Може да си добавите и малко чай с Джинджифил и ехинацея Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-56.html с вечерното хранене, без подслаждане, да подпомогнете перисталтиката преди лягане.

АКО СИ ЛЯГАТЕ КЪСНО...и сте свикнали да хапвате късно, и сега ви застърже корема може да хапнете някой крекер с чайче без подсладител, няма да прегешите толкова! Не забравяйте, бързаме бавно! Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-22.html и линк към чайчетата: https://rossispure.com/bg-catalog-details-5.html Може и един два солени крекера с кетчуп, ако сте по по-солените неща Линк: https://rossispure.com/catalog-details-bg-2.html 

ДЕН №3:

Закуска №3: Гофрета с чедар 1бр./добавете малко авокадо ако имате, около 1/5 авокадо) Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-64.html 

Обяд №3: LOWsagna® с телешко 300гр.Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-77.html и 1 филийка кето хляб Линк:https://rossispure.com/catalog-details-bg-3.html 

Снак №3: Макадамия Сърца 3бр. Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-5.html или 2бр Селен Шоколад Линк:  https://rossispure.com/bg-product-details-5.html и един-два крекера Линк: https://rossispure.com/catalog-details-bg-2.html . Шоколадът има магнезии и цинк и е за предпочитане в този ден.

Вечеря №3: Спанак с коноп и гъби 250гр. Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-90.html и 2 филийки кето хляб Линк: https://rossispure.com/catalog-details-bg-3.html Добавете чай с Джинджифил и ехинацея резен лимон, или просто вода с малко лимон. Не прекалявайте с лимона, два резена са достатъчни. Нашата вода със сребро е "Бяла Вода" и освен това е с леко антибактериални свойства заради среброто Линк: https://rossispure.com/bg-catalog-details-5.html 

Тотал за Ден 3: 1278 Калории/ Мазнини 103гр./ Въглехидрати 42гр. от които Диетични фибри 26гр./Нетни Въглехидрати 16гр./Протеини 57гр./ Желязо 202%/ Калции 17%/ Витамин С 22%/

Не забравяйте водата! Ако се почувствате отпаднали вземете една чаша вода с една лъжичка домашен ябълков оцет Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-43.html и две-три кристалчета Хималайска сол, простоги глътнете. Така ще си напрвите бърз електролит и не Ви трябват скъпи електролитни смеси:)

АКО СИ ЛЯГАТЕ КЪСНО...и сте свикнали да хапвате късно, и сега ви застърже корема може да хапнете някой крекер с чайче без подсладител, няма да прегешите толкова! Не забравяйте, бързаме бавно! Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-22.html и линк към чайчетата: https://rossispure.com/bg-catalog-details-5.html Може и един два солени крекера с кетчуп, ако сте по по-солените неща Линк: https://rossispure.com/catalog-details-bg-2.html  

ДЕН №4:

Закуска №4: Гофрета 1бр. Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-64.html с една супена лъжица кето сироп Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-129.html . Днес е Ден 4 и може да се наградите с малко сладичко!

Обяд №4: Свинско със зеле на фурна 350гр. Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-78.html 

Снак №4: Райска Ореховка 1бр. Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-133.html 

Вечеря №4: Пиле Алфредо 300гр. Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-91.html 

Тотал за Ден 4: Калории 1253/ Мазнини 88гр./ Въглехидрати 35гр. от които Диетични фибри 20гр./ Нетни Въглехидрати 15гр./Протеини 96гр.

В този ден трябва да пиете повече вода с лимон, защото има повече протеини в менюто и да не затрудните бъбреците. Хора с бъбречни проблеми изобщо не трябва да прилагат програмата без лекарско наблюдение!!!

 ДЕН №5: 

Закуска №5: Тутманик 80гр. (добавете 50гр. краставица или 30гр. авокадо) Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-62.html 

Обяд №5: Мусака с телешко 350гр. https://rossispure.com/bg-product-details-79.html 

Снак №5: 2бр. Солени крекери (няма значение от кои) Линк: https://rossispure.com/catalog-details-bg-2.html и една-две чаши чай с лимон и еритритол Линк за чая: https://rossispure.com/bg-catalog-details-5.html и Линк за еритритола: https://rossispure.com/bg-product-details-44.html 

Вечеря №5: Свинско Задушено с Вино 300гр.https://rossispure.com/bg-product-details-92.html 

Тотал за Ден № 5: Калории 1313/ Мазнини 88гр./Въглехидрати 36гр. от които Диетични Фибри 17гр./Нетни Вълехидрати 19гр./Протеини 85гр. /Желязо 25%/ Калции 70%/ Витамин С 25%/ Калии 25%

Не забравяйте водата! Колкото до лягането късно...ако пак ще лягате късно, то легнете си преди да Ви престърже корема съвсем или пийте чай с лимон и еритритол! Днес няма повече място за калории и въглехидрати:)

ДЕН №6:

Закуска №6: Сутрешен Скрамбъл (бъркани яйца с бекон и чедар) Линк:  https://rossispure.com/bg-product-details-63.html 

Обяд №6: Сьомга на пара с печени на фурна зеленчуци Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-80.html 

Снак №6: Мини Линзери 2бр и  чай "Джинджифил и Ехинацеа" или друг чай без плодове и захар.  Линк за Линзери: https://rossispure.com/bg-product-details-23.html Линк за чай: https://rossispure.com/bg-catalog-details-5.html 

Вечеря №6: Къри Карфиол (много леко пикантно) Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-93.html 

Тотал за Ден №6: Калории 1303/ Мазнини 104гр./Въглехидрати 39гр. от които Диетични Фибри 16гр./Нетни Въглехидрати 23гр./Протеини 60гр. / Желязо 25%/ Витамин Д 100%/ Калции 76%/ Витамин Ц 160%/ Витамин А 223%/ Калии 30%

Не забравяйте водата! Може и газирана вода с лимон да заменяте, както и чай без подсладител.

ДЕН №7

Закуска №7: Мини Омлети 3бр.Линк: https://rossispure.com/bg-catalog-details-9.html  и 30гр. Кеточуп Линк:  https://rossispure.com/bg-product-details-35.html 

Обяд №7: Пиле с гъби и спанак Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-81.html плюс 1 филийка протеинов кето хляб Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-30.html 

Снак №7: Солени Крекери 5гр. Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-24.html 

Вечеря №7: LOWsagna® с диви гъби и моцарела Линк: https://rossispure.com/bg-product-details-94.html 

Добавете 50гр. маруля и 50гр. краставици като салата към лазанята ако имате.

Не забравяйте водата! Може да змените солените крекери със сладки от тук : https://rossispure.com/bg-product-details-22.html  ако предпочитате сладко. С чай си подхождат прекрасно!

Скоро и следващите седмици....