Ябълков Оцет 1л (домашен)

7,50 лв.

Домашно приготвен ябълков оцет (ACV) от района на Сандански, топла и екологична част на България, произведен от малката ферма на един от семейството на мой приятел. Вкусът е толкова пристрастяващ!

В проучване от 2009 г., публикувано в Биология, биотехнология и биохимия, беше показано, че оцетната киселина (основната съставка на ACV) в количество от две ЧАЕНИ лъжички в 500 g вода е довела до значителна загуба на тегло на участниците през 12-седмичните опити. В допълнение към това, ACV понижава кръвната захар, триглицеридите и холестерола наред с други ползи. Тъй като помага за понижаване на триглицеридите, той е и чернодробно почистващо средство!

Винаги трябва да разреждате оцета, иначе можете да си изгорите хранопровода и да развалите емайла на зъбите си! Трябва да ограничите количеството въз основа на състоянието на тялото ви, защото не искате то да изхвърля всички електролити от тялото ви!

Можете да разредите ACV 1:2 части вода и да го използвате върху лицето си, за да намалите старческите петна или плашенето на петна от акне. 

В зависимост от теглото и дейностите ви трябва да пиете, но не повече от две чаени лъжички на всеки 500 g вода. И не забравяйте, че няма чудеса, чудесата идват от дисциплината и търпението!

Оцетът е бутилиран в пластмасова бутилка за лесно транспортиране! Препоръчва се прехвърляне в стъклена бутилка при получаване! 

Подобни продукти

KETO MATRIX ® : План и Готова Храна в едно!