ГлюкоКалм пудра (400г)

  • Марка: GlucoCalm
20,00 лв.

Състав: смес от чисти овесени влакнини с класификация 98.2%.

Неразтворимите влакнини, като овесените фибри, играят значителна роля в регулирането на абсорбцията на глюкоза (захар) в кръвоносната система. Ето опростено обяснение на процеса:

  1. Консумация на Храни с Високо Съдържание на неразтворими влакнини: Когато консумирате храни, богати на неразтворими влакнини, като овесените, влакнините влиза в храносмилателната ви система заедно с други хранителни вещества, включително въглехидрати.
  2. Храносмилане и Абсорбция: За разлика от разтворимия фибър, нераствимият фибър не се разтваря във вода. Той остава относително непроменен, докато се движи през храносмилателния ви тракт. Въглехидратите, от своя страна, се разграждат до по-прости захари (като глюкоза) по време на процеса на храносмилане.
  3. Забавяне на Абсорбцията на Глюкоза: Нераствимият фибър забавя общия процес на храносмилане. Тъй като той не се разтваря, той добавя обем на хранителната маса. Този обем забавя движението на храната през стомаха и червата.
  4. Регулирано Освобождаване на Глюкоза: Поради това по-бавното храносмилане освобождаването на глюкоза от разградените въглехидрати в малкия стомах е по-постепенно. Това означава, че вместо бързо увеличение, има по-контролирано и по-бавно освобождаване на глюкоза в кръвоносната система.
  5. Влияние върху Нивата на Кръвната Захар: По-бавната абсорбция на глюкоза помага за поддържането на по-стабилни нива на кръвната захар. Това е особено полезно за лица с диабет или тези, които са изложени на риск от развитие на диабет, тъй като помага за избягване на рязките увеличения в нивата на кръвната захар.
  6. Допълнителни Предимства: Освен регулирането на абсорбцията на глюкоза, нераствимият фибър също насърчава здравето на храносмилателната система, като добавя обем на столчетата, което помага за редовни чернодробни движения и може да предотврати запек.

За да обобщим, неразтворимите фибри като овесените фибри, не взаимодейства директно с глюкозата. Вместо това влияе на темпото, с което глюкозата се абсорбира в кръвта, като забавя процеса на храносмилане, което води до постепенно увеличение на нивата на кръвната захар и спомага за общественото здраве на храносмилателната система.

За да усилим ефекта още повече, моля, използвайте 1 чаена лъжичка Цейлонска канела (не китайска или друг вид) 4 дни седмично, смесена с 1 супена лъжица (5 г) от този прах, преди вечеря. Цейлонска канела увеличава тестостерона при мъжете и има успокояващ ефект при жените. През нощта тази смес ще има изумителен влияние върху нивата на кръвната глюкоза.

Дозировка:

Капсулите са за удобство извън дома. Пудрата трябва да се използва преди закуска и вечеря, когато сте у дома, за най-добри резултати.

Вземете 3-4 капсули 15 минути преди хранене. Вземете 1 пълна супена лъжица (5 г), разтворена в 100 г вода, непосредствено преди хранене.

Не ни вярвате? Всичко, което трябва да направите, за да проверите посочените твърдения, е да вземете глюкометър и да измерите същата храна с и без GlucoCalm!

Инсулиновата резистентност се изчислява по формулата (Глюкоза x Инсулин) / 22.5 = ИР. Колкото по-ниска е глюкозата, толкова по-нисък е резултатът на ИР. След месец ще забележите значително подобрение. След 4 месеца вашият метаболизъм ще бъде на съвсем различно ниво! Ако се съчетае с нискогликемичния начин на живот на Роси'с Пюр, ще се трансформирате лесно!

Сертификация от Здравна агенция: BHFA №TD222305731/30.11.2023

Подобни продукти

KETO MATRIX ® : План и Готова Храна в едно!