Книгата "НЕограничени"

  • Марка: Rossi's Pure ®
25,00 лв.

За безплатна доставка на книгата по пощата трябва да е заплатена предварително. Ако желаете наложен платеж ще трябва да я изпратим с куриер и начислим съответната доставка към ценатa 5.50лв. 

  • Отключи силата на храната: Пътеводител как да си върнем контрола и да живеем изумителен живот!
  • Който управлява храната, той управлява съдбата!
  • Освободете се от оковите на хранителната зависимост и си върнете свободната воля за живот!
  • Отслабнете, управлявайте диабета, преодолейте инсулиновата резистентност и подбудете мозъка си за невероятен живот с ниско-гликемичния подход на Роси‘с Пюр!
  • Без мерене, броене, теглене и дълго смятане!

Росица Лазарова Коцева е основател на Роси‘с Пюр, където възможностите на живота без глутен и захар са неограничени! Водеща е на на рубриката 'Хапка по Хапка' в предаването 'Видимо и Невидимо' от септември 2023г.. Завършва образованието си в САЩ и прекарва дълги години в медицинската застрахователна индустрия. Сблъсква се с депресия, хранителна зависимост и две автоимунни заболявания, които успява да преодолее с ниско-гликемичен хранителен режим. Ръководи успешен ресторант над 10 години, който и дава поле за да развие способностите си за готвене. Въпреки загубата на всичко, за което е работила цял живот по време на Ковид, създава над 150 ниско-гликемични храни и тества хранителни теории на практика. Книгата ви предоставя ключови принципи как да върнете контрола върху живота си. Росица работи с над 1000 клиенти за 6 години, които са преодоляли себе си благодарение на нейния подход. Нейният опит е пренесен чрез теории и практики, преминали през човешката психика. 'Храната е лесната част!', казва Роси, изразявайки вярата си в силата на правилното хранене, което води до по-добър живот. Всичко в тази книга е тествано не само върху нея, но и върху над 500 други хора.

Книгата е в предпечат и се очаква да излезе до 11.12.2023г. и да бъде изпратена до 17.12.2023г. Това може да е един от най-важните подаръци, които може да си направите лично за себе си или за някого, когото обичате, за Коледа! Нека 2024г. бъде годината на "НЕограничените" възможности за Вас!

Поръчките се изпращат или с обща поръчка, ако има продукти, или по пощата безплатно.

За поръчка по пощата ни трябва пощенски адрес град/улица/пощенски код/ телефон, а не офис на куриер.

С всяка книга изпращаме магнитче с 8те метаболитни принципа, както и подаръчна картичка, да си я надпишете, ако е за подарък!

За други въпроси може да пишете на info@rossispure.com .

Винаги обичаме обратната връзка положителна или не! Моля пратете ни коментар, след като прочетете книгата! Благоадрим!

 

 

Подобни продукти

KETO MATRIX ® : План и Готова Храна в едно!