Подарък "ВИП Лукс"

  • Марка: Rossi's Pure ®
130,00 лв.

Ако имате близък, който има нужда от мотивация за да си коригира здравето и метаболизма. Ако имате някой близък, който е в депресия и не може да излезе от нея. Ако вие самите сте така...подарете си за Коледа този пакет от вкусни ниско-гликемични храни и наръчник и вижте как се променя цялото ви същество! Храната създава химията в телата ни. От храната тръгва и щастието и летаргията, и депресията. 

Състав: Специална подаръчна красива кутия със специални послания от Роси, магнитче с метаболитните принципи за хладилника, и 16 кутии с новите опаковки на 13 сладки, шоколад и крекери, и бисквитки. Също така получавате код за 30% отстъпка от всички следващи групи, класове и семинари на Роси'с Пюр.

Пакетът включва лично писмо от Роси, и копие от първата и книга "НЕограничени"!

"Неограничени" е вдъхновяващо ръководство, което съчетава науката за хранене с личностно развитие. Вярно е, че нашето физическо здраве е тясно свързано със състоянието на нашето умствено здраве, и промените в храненето могат да имат значително въздействие върху нашето настроение, енергия и мотивация.

Създаването на хармонична връзка между храненето и личностното развитие е важна стъпка към пълноценен живот. Като осъзнаем въздействието на храната върху нашето умствено и физическо благополучие, можем да изградим по-положително отношение към себе си и да открием неизмерими възможности за развитие и растеж.

Надявам се, че "Неограничени" успява да вдъхнови читателите си да открият нови пътища за личностно израстване и да осъществят пълния си потенциал. Всеки заслужава да открие силата на собствените си възможности и да се наслади на живота в пълни обороти.

Книгата се очаква да излезе до края на м. Ноември, 2023г.

Подобни продукти

KETO MATRIX ® : План и Готова Храна в едно!