Входна Такса "Група 1 - Промени се до Коледа!"

  • Марка: Rossi's Pure ®
20,00 лв.

Добре дошли в групата за взаимопомощ на Роси’с Пюр за промяна до Коледа! Групата е с ограничен достъп и ще продължи до 23.12.2023г. Входна такса от 20лв. еднократно може да заплатите през онлайн магазина в секция “Красота и Здраве”. Групата не е отворена за тролове, и не е публична. В групата ще работим по новата книга на Роси, която е в предпечат в момента и ще излезе на пазара точно за Коледа. Книгата минава през логиката и тестовете на ниско-гликемичния режим, който освен килограми чисти и други багажи, които носим, подмладява и вдъхновява! Един за всички, всички за един!

Книгата ще излезе точно за Коледа, и ще е един изненадващ и вдъхновяващ подарък! Книгата не е само за жени, книгата е за всички! И не, не само картинки и манджи, много повече е! Тук може да закупите достъп. Еднократна такса от 20лв. ще осигури липсата на тролове и подобни, които развалят купона. В групата ще се качват постепенно информация и практика, и всеки ще може да сподели трудности, в затворено пространство. Групата ще продължи до 20.12.2013г. Достъп ще бъде даден безплатно на всеки клиент, който през последните 6 месеца е закупил продукти на обща стойност поне 600лв. според онлайн системата ни. Групата е подходяща за хора, които НЕ приемат лекарства за диабет. За диабет ще има отделна група, там нещата са по-комплексни и изискват малко по-различен подход.

Групата стартира на 20.10.23г! 

Книгата се нарича ”НЕограничени”, защото променяйки здравето променяме всичко. Оттървете се от мъглата в главата за винаги! Храната отнема свободната ни воля без да се усетим. Заедно и без странични тролове е по-лесно. До Коледа, ще сте чисто нови и енергизирани! Един човек не е само килограмите, които носи, но мозъкът е.

Подобни продукти

KETO MATRIX ® : План и Готова Храна в едно!