Индивидуален Хранителен План-безплатно!

0,00 лв.

Ние смятаме, че като производители на много специални продукти, е наше задължението да сме сигурни, че клиентите ни ги ползват правилно! За това, всеки може да получи индивидуален хранителен план съобразен с неговите нужди!

За целта е необходимо да знаете, че ще Ви изискаме изследвания за кръв и урина. Непрофесионално и несериозно е да се прави хранителен план без да се знае стартовата позиция! Изследванията са пътеводна карта, която е най-важната навигация за да стигнете там, където искате!

Не се лъжете да плащате за планове на хора, които не се интересуват от Вашето лично състояние! Това е опасно и не води до нищо друго освен загуба на вяра в самите Вас! Освен това, едно нещо, което дължите най-много на себе си е поне веднъж в годината да си правите пълни изследвания! Всяка болест почти, хваната на време, в днешно време е лечима!

Най-добрата медицинска застраховка, която можете да си купите е ПРЕВЕНЦИЯТА!

Ние ще Ви изпратим необходимия лист от изследвания, които трябва да направите за да се види цялостното Ви сътояние. В повечето случаи тези основни изследвания са достатъчни. Когато обаче сте твърде закъснели, или имате специфично заболяване, то тогава трябва да работим и с Вашите лекари и може би някои нови, но това не се налага често.

Роси над 15 години се занимава в Америка да убеждава, и в някои случаи съди, застрахователните компании, когато отказваха да плащат за разходите на болните им клиенти. Тя приема присърце всеки един случай, всеки един човек и за това стартира и производството на нашите продукти.

Да се приготви ниско-въглехидратна храна не е чак толкова трудно. НО да я приготвиш така, че да запазиш цениите вещества, да запазиш продукта годен по-дълго време без консерванти, да "слепиш" съставките без да слагаш лецитин и гуми, или емулгатори, изисква не само обстойни знания по диетология, изисква знания и по хранителна технология, и не маловажно хранителна психология!

Нашите продукти са в малки разфасовки, защото ние също вярваме, че трябва да играем роля в контрола над храненето за да е по-лесно на Вас! Когато работим с деца, те не винаги отговарят на логиката, и ние смятаме за наша отговорност да не им даваме възможност да прекаляват.

Така че, пишете ни сега на rossispure@gmail.com - това е личният е-мейл на Роси, и питайте каквото искате! Погрижете се за себе си, а ние ще сме до Вас във всяка стъпка, защото знаем как е от първа ръка!

 

Подобни продукти