№4: Несъзнателни движения или защо не можете да отслабнете, дори ако работите 16 часа на ден

№4: Несъзнателни движения или защо не можете да отслабнете, дори ако работите 16 часа на ден
11 януари 2021

Да, животът е несправедлив! Работите 16 часа на ден, да кажем като сервитьорка, и работите 6 дни в седмицата, може да са 7 и въпреки това имате допълнително тегло! Или работите в кухнята на ресторанта и отново 15-16 часа на ден, вдигате тежки тигани и пакети и все пак нищо и нямате време за почивка или сядане, да не говорим за ядене! Изваждате вашия iPhone стъпкомер и за 16 часа той показва 10 000 стъпки и ... едва 100 изгорени калории от това. А някои хора ви казват, че можете да отслабнете, ако ходите по 10 000 стъпки на ден! Хммм. Не, ако изобщо не сте се движили или ако не сте поне 300 паунда за начало.

Сексът е друга категория, която попада в тази категория. Така е и приятната разходка през лятото, която може да бъде два пъти или три пъти по-дълга от зимната. Естествено оставаме вкъщи повече през студеното време и се движим много по-малко през зимата. Дори хората да се хранят по същия начин през зимата, те са склонни да качат няколко килограма. 100 калории х 105 дни от трите месеца общо през зимата правят 10 500 калории или точно 3 паунда / 1,5 кг / калории, които не са изгорени ... Лятото идва и ето ви отново три месеца по-късно без тези 1,5 кг.

Теоритично трябва да изгорите 7000 калории, за да изгорите 1 кг мазнини! Но на вашата работа вие изгаряте само 100-200 и това е така, защото тялото ни нарича това нещо...

Несъзнателно движение. Това е движение, за което тялото е коригирало изгарянето на възможно най-малко калории, за да поддържа тази "работа".

Това означава, че няма да отслабнете, като си намерите втора работа, вземете секс любовник или почистите къщата безупречно всеки ден! Ако това беше вярно, всички истински домашни съпруги трябваше да изглеждаме като модели! Но повечете май не сме:))

За да може тялото да бъде принудено да изгаря калории повече от обикновено, трябва да направите нещо, което е повече от обикновено! Това нещо трябва да бъде много по-интензивно или трябва да чакате много по-дълго, за да видите ефекта.

Виждате ли, добавянето на повече мазнини към мастните клетки е лесно, защото изисква по-малко енергия.. НО разделянето на тези клетки изисква много повече енергия! Представете си това: лепите със супер лепило етикет. Залепете го! Съвсем без усилие, нали? Изчакайте 5 минути. Сега се опитайте да отлепите етикета ... АХА! Проста основна биология, или в случая и малко химия!

Това имам предвид! Така че, можете да добавяте мазнини към мазнини дори и в съня си, но не можете да премахнете мазнините, просто като живеете ежедневието си, трябва да повишите енергията много по-високо! 

Искам да отворя скоба тук ... Да, ще загубите в началото на кето тегло, защото първо ще загубите вода, след това ще започнете да ядете по-малко калории по естествен начин, НО много бързо тялото ви ще се адаптира и ще спрете да губите тегло! Това се случва на всички! И така, какво трябва да направите? Е, трябва да добавите упражнения! Съжалявам, това е животът! Помните ли историята с лепилото по-горе?

Така че, ако добавите 30 минути бързо ходене като 10 минути на км, ще изгорите 130 калории. Това е една чаша вино от 200 мл! Същото може да се постигне с 10 минути скачане на въже, но ако сте твърде тежки или имате проблеми със ставите, не е толкова добра идея! Вземете ластици вместо това и се упражнявайте с тях. КОгато почнах от 89кг всъщност и аз почнах така, с ластици.

Ако искате да изгорите 2 чаши вино, трябва да бягате поне 30 минути! Ще ви трябват 40 минути на ски машината!

Така че това е простата истина! Добрата новина е, че колкото повече мускули започнете да формирате, толкова повече калории ще изгорят и един ден можете сами да изпиете цяла бутилка вино ... Шегувам се, разбира се !!! Никога не правете това! Това е твърде много, дори когато не сте на кето!

И така краен съвет, ако сте добре в ставите, скачайте сутрин 10 минути с въжето си. Ако имате повече време, намерете видеоклип в YouTube с начинаещ курс с упражнения, които не са твърде тежки. харесвам Канал в YouTube „Team Body Project“ https://teambodyproject.com/FB: @bodyprojectsocial . Попаднах на у тях, търсейки домашна тренировка без много нагласяване. Аз ги харесвам! Предпочитам личния си треньор във фитнеса Коста, но тази година Ковид имаше предвид други планове за съжаление.

Трябва да изгаряте с 200 калории на ден повече от рутината си, ако искате да свалите един килограм на месец, без да се напъвате твърде силно. Така че 20 минути скачане с въжето или биене на домашна боксова круша за 25 минути нонстоп или бягане из квартала за 30 минути с умерена скорост, удобна за вас, но не ходене; или ходене, но за един час нонстоп поне и бързо усещане дъхът ти е малко труден за улавяне!

Не вярвате? Опитайте :) Нямате време? Хайде! Всеки има 10 минути или 20 минути на ден, просто станете 10 минути по-рано или по-добре 20! Може да е първият ден, в който ще направите 2 минути, следващите 3 и след две седмици ще жадувате за тези 20 минути, обещавам ви!

Любов,

Роси

№24: Маслото от Канабис: контрол на диабет, епилепсия, и панически атаки

Маслото от канабис (CBD) може да помогне в борбата с инсулиновата резистентност и диабета!

прочети още

№23: Ниво над 5.5 mmol/L кръвна захар е опасно!

Над 5.5 mmol/L вече влизате в зоната на диабетния гликиран хемоглобин! Как да го спрете?

прочети още

№22: Анти Йо-Йо Стратегията

Как да излекуване инсулиновата резистентност и хранителната наркомания без йо-йо ефект!

прочети още

№21: Как да се върнем обратно на пътя, след като веднъж сме били и после сме му изпуснали края?

Бързото екстремно кето не създава нови навици, и не дава достатъчно време рецепторите да се възстановят, и убива метабилизма заради голямата твърде бърза промяна. Тогава какво правим?

прочети още

№20 Що е то Канабидиойл (или CBD на английски съкратено) и какво общо има с диабета?

Какво общо има то с диабета и за какво служи като цяло това скъпо, но безценно масло?

прочети още

№19 Lactobacillus bulgaricus или българският дар за света от Дафлон (R)

Пробиотиците са сила, но само ако са истински!

прочети още

№18: Как да започнем с нашата програма Keto MatriX (75-90 кг)

Ето стъпка по стъпка най-лесния план, който може да следвате за да премахнете килограми и други неприятности!

прочети още

#17: Как да стартирате програмата Keto MatriX за отслабване и елиминиране на диабет 2

"Не закусвам, защото не чувствам глад! (Ето защо си дебелa, защото се храниш през нощта, а не сутрин, 99,9% от дебели хора не закусват, особено жените)"

прочети още

№16: Значението на закуската при започване на кето и живот с ниско съдържание на въглехидрати

Инсулинът е отговорен за превръщането на излишната глюкоза в мазнини. Колкото повече инсулин имате в кръвта, толкова повече мазнини съхранявате. "Закуската изяж сам! Обяда раздели с приятеля си, а вечерята дай на врага си!" са казали умните древни китайци!

прочети още

№14: Има ли значение храната и какво общо има възрастта с нея?

Защо храната влияе на депресията и как може да се борите срещу химиятя случваща се в главата ви!

прочети още

№13 Защо инсулиновата резистентност е "тихият" убиец и трябва да се наблюдава от всички (статия НЕ само за хора с диабет)

Диабет 2 се нарича „придобит“ диабет и значи, че произвеждате инсулин, но клетките ви не реагират на него, или имате така наречената Инсулинова Резистентност (най-кратко обяснено). Грешно е да се счита, че от Диабет 2 страдат само хора с наднормено тегло.

прочети още

№12: "Никой не е по-голям от хляба", стара Българска поговорка

„Никой не е по-голям от хляба“ казват в моята страна! Никой не може да оцелее без храна, това означава. Преди много време хлябът е бил основното ястие за много хора, за някои единственото.

прочети още

№11: Фруктозата и Диабета

Защо фруктозата е анти-диабет, а се слага във всички евтини диабетични продукти?

прочети още

№10: Как редовните годишни тестове спасиха живота на моя приятелка въпреки агресивния рак на гърдата и!

Макар че статията е на женска тема, същото важи и за мъжете по отношение на простатата! Превенцията е най-добрата медицинска застраховка, която можете да си купите!

прочети още

№9 LEMON е KETO и може да е е животоспасяващ!

Някои наистина екстремни „специалисти по кето“ изключват лимоните от „диетата“ си. Те също съветват другите да правят същото. Това е просто безотговорно! Лимонът рядко е противопоказен, макар че има и такива случаи. Но в повечето случай пречи на холестерола да се слепва, на калция да се слепва също и чисти песъчинки от бъбреците, както и дава естествен истински витамин С, не като този от предната статия!

прочети още

№8 Защо консервантите (лимонена или аскорбинова киселина) и емулгаторите (като соев или слънчогледов лецитин) са голям проблем?

Първо, нека погледнем човешката психология. Ако ядете нисковъглехидратно, нискокалорично или без захар лакомство или дори хранене, автоматично мислите, че можете да ядете от него още ...Хората, които се обръщат към тези продукти, обикновено 80% от тях сме с голям апетит!

прочети още

№7: Как да започнем безопасно при KETO за отслабване дори с Хашимото (част 2)

Това, което прави моят подход различен от всички "кето гуру"-та в България е, че гледам хората да получат дневните си нужди от хранителни вещества средно за седмицата, не само да отслабнат, защото иначе почва да капе косата, запек да се хваща, и други даже още по-лоши последици. И тъй като доста често подобни бързащи хора свършват при мен, след като са получили проблем другаде, имам доста голям набор от примери за това, защо не трябва да се бърза, и трябва да се обръща внимание на микронутриентите!

прочети още

№6: Защо витамин D от бутилка изобщо не замества SUNLIGHT (UVB)

Всички знаем, че витамин D е важен за толкова много функции в тялото. Продължавам да обяснявам на хората, че само храната понякога не е достатъчна, за да се оправят проблемите и това е един идеален пример! Затова избрах няколко източника, които ще използвам за идеята

прочети още

№ 5 Как да стартирате безопасно на KETO, дори когато Ви трабва Хашимото протокол

Много хора тръгват да спазват кето режим за да отслабнат, защото имат Хашимото, или поради диабет 2, и тръгват много рязко и грешно и свършват с проблеми! Ето ви малко насоки!

прочети още

№3: Био Еритритолът без ГМО, над всички останали захарни алкохоли идва с цена, но с всички предимства!

Използването на био еритритол без гмо, може да бъде скъпо, но си заслужава! Ето едно сравнение, за да разберете защо!

прочети още

№2: Духът в миналото, Тялото в настоящето

Или като продължаваш да казваш на хората и на себе си как БЕШЕ няма да промени начина, по който СИ!

прочети още

№1: Въглехидратите карат тялото ви да губи витамини и минерали

Един от основните стимули да избягвате рафинираните въглехидрати и да ограничите приема на естествени въглехидрати е фактът, че с нарастване на консумацията на въглехидрати, намалява способността на тялото ви да абсорбира витамини!

прочети още