№19 Lactobacillus bulgaricus или българският дар за света от Дафлон (R)

№19 Lactobacillus bulgaricus или българският дар за света от Дафлон (R)
19 юни 2022

През 1984 г. професор д-р Никола Александров получава поръчка от българското правителство да създаде храни за космическата програма "Интеркосмос". До 1992 г. тези храни бяха класифицирани и се произвеждаха само за правителствените програми. През 1993 г. разсекретяването на програмата позволява на Дафлорн ООД да предостави уникалната българска бактерия на населението чрез своите продукти. Днес ние от Rossi's Pure имаме солидна история с техните продукти и решихме, че е крайно време да ви кажем защо работим само с тях и защо всъщност се възхищавам на духа и отдадеността на компанията към здравето на хората.

Ние използваме пробиотиците на Daflorn повече от 4 години и те работят! За малкото, които не са работили, ние проучихме защо и открихме сериозни чревни проблеми, които се нуждаеха от операция. За всички останали те просто работят!

Трябва да кажа, че създадохме наша собствена програма за прием на капсули в зависимост от тежестта на проблема, която е малко по-различна от информацията на опаковките, като всичко това се основава на опит с нас и нашите клиенти. 

Разликата между тези пробиотици и повечето останали е, че те всъщност създават и поддържат колонията от добри бактерии в червата ни, която е толкова необходима за регулиране на здравето на червата. Фактът, че здравето ни е силно зависимо от нашите черва, вече не е тайна за никого. Открихме, че хората използват пробиотика средно три месеца и след това могат да спрат малко. Някои го правят, други не. Но след три месеца можете да видите подобрение, което ще промени живота ви, буквално!

Както знаете, България е гордото място, където се среща тази прекрасна Lactobacillus bulgaricus. Дафлорн ООД са намерили уникален метод да го намерят и поставят в капсула. Те са много горди притежатели на много международни сертификати и признания, дори на Американската агенция по лекарствата и храните. 

Ние също харесваме методите на Daflorn, защото точно като нас те вярват, че трябва да се опитаме да вместим всичко възможно в един продукт, за да помогнем колкото е възможно повече, а не да имаме десет различни добавки, с които да се задавим само в името на повече продажби. Те имат няколко различни вида пробиотици, въпреки че основата е една и съща. Бактериите се хранят с лактозата в капсулите, така че не е нужно да се притеснявате за захарта. Тези, които са алергични към краве мляко (не с непоносимост, но строго алергични) имат възможност да използват и на базата на козе мляко.

Искам да ви представя един продукт от тях, той е най-новият: Папая! Екстрактът от папая контролира кръвната захар и по този начин намалява желанието за сладко. Препоръчвам го за начинаещи, които току-що са поели този път за борба със захарната зависимост и за хора с диабет, разбира се. Има и други ползи от него, но те са само бонус. След като завършите първата бутилка, преминете към Hepanorm и през месец 3 вземете Omega3. 

За хора с чернодробни проблеми, които не са свързани със захарта, като хепатит или увреждане поради алкохол или увреждане от лекарства, започнете с Hepanorm, преминете към Омега 3 и след това към Antioxidant.

Хората с анемия трябва да започнат с Antioxidant за 2 месеца и след това да преминат на Aloe.

Хората с Хашимото трябва да започнат с Aloe и да преминат към Magnesium и след това към Papaya.

Мога да продължа, но мисля, че разбирате идеята! Кой би бил най-актуалният пробиотик за лятото: Папая! Защо? Защото ви помага za плажното тяло! Радвайте се!

Lactobacillus bulgaricus е подарък на нашата страна за света и трябва да благодарим на Daflorn, че го направи достъпен по този начин! Страхотни идеи, страхотен дух, страхотно здраве!

С любов, 

Роси

№24: Маслото от Канабис: контрол на диабет, епилепсия, и панически атаки

Маслото от канабис (CBD) може да помогне в борбата с инсулиновата резистентност и диабета!

прочети още

№23: Ниво над 5.5 mmol/L кръвна захар е опасно!

Над 5.5 mmol/L вече влизате в зоната на диабетния гликиран хемоглобин! Как да го спрете?

прочети още

№22: Анти Йо-Йо Стратегията

Как да излекуване инсулиновата резистентност и хранителната наркомания без йо-йо ефект!

прочети още

№21: Как да се върнем обратно на пътя, след като веднъж сме били и после сме му изпуснали края?

Бързото екстремно кето не създава нови навици, и не дава достатъчно време рецепторите да се възстановят, и убива метабилизма заради голямата твърде бърза промяна. Тогава какво правим?

прочети още

№20 Що е то Канабидиойл (или CBD на английски съкратено) и какво общо има с диабета?

Какво общо има то с диабета и за какво служи като цяло това скъпо, но безценно масло?

прочети още

№18: Как да започнем с нашата програма Keto MatriX (75-90 кг)

Ето стъпка по стъпка най-лесния план, който може да следвате за да премахнете килограми и други неприятности!

прочети още

#17: Как да стартирате програмата Keto MatriX за отслабване и елиминиране на диабет 2

"Не закусвам, защото не чувствам глад! (Ето защо си дебелa, защото се храниш през нощта, а не сутрин, 99,9% от дебели хора не закусват, особено жените)"

прочети още

№16: Значението на закуската при започване на кето и живот с ниско съдържание на въглехидрати

Инсулинът е отговорен за превръщането на излишната глюкоза в мазнини. Колкото повече инсулин имате в кръвта, толкова повече мазнини съхранявате. "Закуската изяж сам! Обяда раздели с приятеля си, а вечерята дай на врага си!" са казали умните древни китайци!

прочети още

№14: Има ли значение храната и какво общо има възрастта с нея?

Защо храната влияе на депресията и как може да се борите срещу химиятя случваща се в главата ви!

прочети още

№13 Защо инсулиновата резистентност е "тихият" убиец и трябва да се наблюдава от всички (статия НЕ само за хора с диабет)

Диабет 2 се нарича „придобит“ диабет и значи, че произвеждате инсулин, но клетките ви не реагират на него, или имате така наречената Инсулинова Резистентност (най-кратко обяснено). Грешно е да се счита, че от Диабет 2 страдат само хора с наднормено тегло.

прочети още

№12: "Никой не е по-голям от хляба", стара Българска поговорка

„Никой не е по-голям от хляба“ казват в моята страна! Никой не може да оцелее без храна, това означава. Преди много време хлябът е бил основното ястие за много хора, за някои единственото.

прочети още

№11: Фруктозата и Диабета

Защо фруктозата е анти-диабет, а се слага във всички евтини диабетични продукти?

прочети още

№10: Как редовните годишни тестове спасиха живота на моя приятелка въпреки агресивния рак на гърдата и!

Макар че статията е на женска тема, същото важи и за мъжете по отношение на простатата! Превенцията е най-добрата медицинска застраховка, която можете да си купите!

прочети още

№9 LEMON е KETO и може да е е животоспасяващ!

Някои наистина екстремни „специалисти по кето“ изключват лимоните от „диетата“ си. Те също съветват другите да правят същото. Това е просто безотговорно! Лимонът рядко е противопоказен, макар че има и такива случаи. Но в повечето случай пречи на холестерола да се слепва, на калция да се слепва също и чисти песъчинки от бъбреците, както и дава естествен истински витамин С, не като този от предната статия!

прочети още

№8 Защо консервантите (лимонена или аскорбинова киселина) и емулгаторите (като соев или слънчогледов лецитин) са голям проблем?

Първо, нека погледнем човешката психология. Ако ядете нисковъглехидратно, нискокалорично или без захар лакомство или дори хранене, автоматично мислите, че можете да ядете от него още ...Хората, които се обръщат към тези продукти, обикновено 80% от тях сме с голям апетит!

прочети още

№7: Как да започнем безопасно при KETO за отслабване дори с Хашимото (част 2)

Това, което прави моят подход различен от всички "кето гуру"-та в България е, че гледам хората да получат дневните си нужди от хранителни вещества средно за седмицата, не само да отслабнат, защото иначе почва да капе косата, запек да се хваща, и други даже още по-лоши последици. И тъй като доста често подобни бързащи хора свършват при мен, след като са получили проблем другаде, имам доста голям набор от примери за това, защо не трябва да се бърза, и трябва да се обръща внимание на микронутриентите!

прочети още

№6: Защо витамин D от бутилка изобщо не замества SUNLIGHT (UVB)

Всички знаем, че витамин D е важен за толкова много функции в тялото. Продължавам да обяснявам на хората, че само храната понякога не е достатъчна, за да се оправят проблемите и това е един идеален пример! Затова избрах няколко източника, които ще използвам за идеята

прочети още

№ 5 Как да стартирате безопасно на KETO, дори когато Ви трабва Хашимото протокол

Много хора тръгват да спазват кето режим за да отслабнат, защото имат Хашимото, или поради диабет 2, и тръгват много рязко и грешно и свършват с проблеми! Ето ви малко насоки!

прочети още

№4: Несъзнателни движения или защо не можете да отслабнете, дори ако работите 16 часа на ден

Да, животът е несправедлив! Работите 16 часа на ден, да кажем като сервитьорка, и работите 6 дни в седмицата, не сядате изобщо и навъртате около 20,000 крачки на ден, и въпреки това имате допълнително тегло!

прочети още

№3: Био Еритритолът без ГМО, над всички останали захарни алкохоли идва с цена, но с всички предимства!

Използването на био еритритол без гмо, може да бъде скъпо, но си заслужава! Ето едно сравнение, за да разберете защо!

прочети още

№2: Духът в миналото, Тялото в настоящето

Или като продължаваш да казваш на хората и на себе си как БЕШЕ няма да промени начина, по който СИ!

прочети още

№1: Въглехидратите карат тялото ви да губи витамини и минерали

Един от основните стимули да избягвате рафинираните въглехидрати и да ограничите приема на естествени въглехидрати е фактът, че с нарастване на консумацията на въглехидрати, намалява способността на тялото ви да абсорбира витамини!

прочети още