№18: Как да започнем с нашата програма Keto MatriX (75-90 кг)

№18: Как да започнем с нашата програма Keto MatriX (75-90 кг)
12 май 2022

Имах още една седмица от почти невъзможни примери от хора, които не се чувстват добре да ядат шепа боровинки следобед, до хора, които ядат зелена салата на обяд и се чудят защо са толкова гладни през нощта, до хора, които казват идиотско е първо да отидеш на тестове, защото те просто не могат да си направят труда! 

Пак ще повторя: няма да видите успех, ако не можете да направите най-важната стъпка за себе си, за да отидете и да си направите тестовете! Това е като да декларирате: „Този път става дума за мен! Никой друг!“. Ако не сте толкова запалени по себе си, за да свършите тази първа най-важна задача, как можете да очаквате от себе си да успеете? Това е вашият входен тест за здравния университет на живота ви и ако не го издържите, просто няма да влезете! Наистина е толкова просто!

Когато сте се сблъскали със здравето си, сега имате проблем със семейството и работата...Спрте да плачете, всички имаме същите проблеми! Вие не сте по-различни! Знам, че искате да се чувствате „специални“, но не сте! Повечето от нас СА като вас! Препъваме се и падаме, бършем се праха и пак ставаме! Поставете себе си на първо място и тропнете с крак! Прахът в къщата не е толкова важен, семейството ви не може да се възползва от това, че сте болни и дебели, така че спрете да се оправдавате и продължете със задачата!

Мотивацията за промяна на нещата е ключът тук! Мога да ви дам безупречен план, който да следвате и все пак, ако нямате мотивация и се извинявате за себе си, никой не може да ви помогне, защото единственият човек, който трябва най-много да ви накара да успеете, сте ВИЕ! И така, 98% за или 100% за? 100% е много по-лесно, 98% ви оставят в сянката на съмнението! Така че 100% ангажирани ли сте да се грижите за здравето си? Ако не сте, не си правете труда да четете повече! Нещо повече, ако не планирате да ставате всеки път, когато падате, не си правете труда да четете по-нататък! Този сайт, ако не за извинения! Този сайт е за решения!

Трябва да спите! Трябва да пиете 3 литра вода на ден и да ядете 4 пъти на ден с интервал между 4 часа. Ако не можете да промените живота си около това, не се оправдавяйте, липсва ви мотивация и както казахме два реда по-горе, не може без мотивация!

Хапчетата не решават проблемите ви, нито кетонните хапчета, нито тази елегантна бутилка MCT-масла, която смятате, че ще оформи талията ви... Възползват се от вас, защото имате слабост за експлоатиране! Твоята слабост е, че вярваш в чудеса! 

Единственият начин да оправите талията и здравето си е да ядете храна! Да, да ядете храна, правилната здравословна храна! Няма значение дали сте дебел или с диабет 2, все е същото! Само храната решава проблема и това е толкова просто! Няма чудо, има само мотивация и добра храна! Добра храна, която поддържа нивата на инсулина ви по-ниски, така че да поддържа по-ниски запаси от мазнини, и храна, която ви дава витамини, минерали и енергия едновременно!

Когато тръгнете в началото на този път, яжте! Яжте храни с ниско съдържание на въглехидрати, колкото е необходимо, докато стигнете до състояние на ситост! Този момент идва, вярвате или не, иначе кето диетата няма да бъде толкова популярна. Не се ограничавайте до зелена салата за обяд, за някой, който е 90 кг това е инсулиново самоубийство! Имате нужда от храна, която ще задоволи глада ви правилно! Яжте пълната си закуска, яжте пълния си обяд, яжте следобедната си закуска и яжте вечерята си! След няколко дни ще видите, че огладнявате приблизително по едно и също време, но количеството храна, което можете да ядете, е много по-малко. 

Как да се уверим, че това ще се случи? Подготовка! Трябва да знаете какво ще ядете тази седмица! Не по-малко, не повече тази седмица! За всички ястия!

От известно време обучавам хора, които все още не схващат iead! Трябва да приготвите храна хора! Трябва да напълните хладилника си с правилната храна, за да можете да смесите нещо за миг от секунда!

Поставих си за цел през целия си живот да готвя готовите за ядене храни, защото това просто го прави толкова лесно! Всеки ден увеличаваме възможностите! Просто не можете да победите този начин на хранене!

Искам да ви дам план!. Ще го базирам на 1300-1350 калории, защото изглежда, че напоследък повечето дами гравитират около 75-90 кг, а 1300 калории могат да бъдат 15-20% калориен дефицит в зависимост от теглото! 

закуска: 1/2 Сутрешен Скрамбъл + 1 филийка кето хляб= 293 kcal /€3 общо

обяд: Кето Мусака 490 kcal /€4.35

Закуска: Енергийна бисквита 127 kcal /€1.65

Вечеря: Romano Green Beens и 2 филийки кето хляб = 412 kcal / 3,50 € 

Общо kcals: 1322 kcals 19г нетни въглехидрати, 29г фибри, мазнини 104г, протеини 59г/€12,50=24.50лв.

Желязо 35%; Калций 7; Витамин С 58%, Витамин А 220, Витамин D 20%

Представете си цялото свободно време, което имате, когато имате всичко това на ваше разположение! Ако поръчате храна за 7 дни/14 хранения и закуски, ние ще доставим до вашата врата безплатно! 

Без пазаруване! Без готвене! Без почистване на съдовете за готвене! Използвайте това време, за да отидете на разходка или да отидете на фитнес! Няма по-добър план с вкусна храна, истинска храна!

С любов,

Роси

№24: Маслото от Канабис: контрол на диабет, епилепсия, и панически атаки

Маслото от канабис (CBD) може да помогне в борбата с инсулиновата резистентност и диабета!

прочети още

№23: Ниво над 5.5 mmol/L кръвна захар е опасно!

Над 5.5 mmol/L вече влизате в зоната на диабетния гликиран хемоглобин! Как да го спрете?

прочети още

№22: Анти Йо-Йо Стратегията

Как да излекуване инсулиновата резистентност и хранителната наркомания без йо-йо ефект!

прочети още

№21: Как да се върнем обратно на пътя, след като веднъж сме били и после сме му изпуснали края?

Бързото екстремно кето не създава нови навици, и не дава достатъчно време рецепторите да се възстановят, и убива метабилизма заради голямата твърде бърза промяна. Тогава какво правим?

прочети още

№20 Що е то Канабидиойл (или CBD на английски съкратено) и какво общо има с диабета?

Какво общо има то с диабета и за какво служи като цяло това скъпо, но безценно масло?

прочети още

№19 Lactobacillus bulgaricus или българският дар за света от Дафлон (R)

Пробиотиците са сила, но само ако са истински!

прочети още

#17: Как да стартирате програмата Keto MatriX за отслабване и елиминиране на диабет 2

"Не закусвам, защото не чувствам глад! (Ето защо си дебелa, защото се храниш през нощта, а не сутрин, 99,9% от дебели хора не закусват, особено жените)"

прочети още

№16: Значението на закуската при започване на кето и живот с ниско съдържание на въглехидрати

Инсулинът е отговорен за превръщането на излишната глюкоза в мазнини. Колкото повече инсулин имате в кръвта, толкова повече мазнини съхранявате. "Закуската изяж сам! Обяда раздели с приятеля си, а вечерята дай на врага си!" са казали умните древни китайци!

прочети още

№14: Има ли значение храната и какво общо има възрастта с нея?

Защо храната влияе на депресията и как може да се борите срещу химиятя случваща се в главата ви!

прочети още

№13 Защо инсулиновата резистентност е "тихият" убиец и трябва да се наблюдава от всички (статия НЕ само за хора с диабет)

Диабет 2 се нарича „придобит“ диабет и значи, че произвеждате инсулин, но клетките ви не реагират на него, или имате така наречената Инсулинова Резистентност (най-кратко обяснено). Грешно е да се счита, че от Диабет 2 страдат само хора с наднормено тегло.

прочети още

№12: "Никой не е по-голям от хляба", стара Българска поговорка

„Никой не е по-голям от хляба“ казват в моята страна! Никой не може да оцелее без храна, това означава. Преди много време хлябът е бил основното ястие за много хора, за някои единственото.

прочети още

№11: Фруктозата и Диабета

Защо фруктозата е анти-диабет, а се слага във всички евтини диабетични продукти?

прочети още

№10: Как редовните годишни тестове спасиха живота на моя приятелка въпреки агресивния рак на гърдата и!

Макар че статията е на женска тема, същото важи и за мъжете по отношение на простатата! Превенцията е най-добрата медицинска застраховка, която можете да си купите!

прочети още

№9 LEMON е KETO и може да е е животоспасяващ!

Някои наистина екстремни „специалисти по кето“ изключват лимоните от „диетата“ си. Те също съветват другите да правят същото. Това е просто безотговорно! Лимонът рядко е противопоказен, макар че има и такива случаи. Но в повечето случай пречи на холестерола да се слепва, на калция да се слепва също и чисти песъчинки от бъбреците, както и дава естествен истински витамин С, не като този от предната статия!

прочети още

№8 Защо консервантите (лимонена или аскорбинова киселина) и емулгаторите (като соев или слънчогледов лецитин) са голям проблем?

Първо, нека погледнем човешката психология. Ако ядете нисковъглехидратно, нискокалорично или без захар лакомство или дори хранене, автоматично мислите, че можете да ядете от него още ...Хората, които се обръщат към тези продукти, обикновено 80% от тях сме с голям апетит!

прочети още

№7: Как да започнем безопасно при KETO за отслабване дори с Хашимото (част 2)

Това, което прави моят подход различен от всички "кето гуру"-та в България е, че гледам хората да получат дневните си нужди от хранителни вещества средно за седмицата, не само да отслабнат, защото иначе почва да капе косата, запек да се хваща, и други даже още по-лоши последици. И тъй като доста често подобни бързащи хора свършват при мен, след като са получили проблем другаде, имам доста голям набор от примери за това, защо не трябва да се бърза, и трябва да се обръща внимание на микронутриентите!

прочети още

№6: Защо витамин D от бутилка изобщо не замества SUNLIGHT (UVB)

Всички знаем, че витамин D е важен за толкова много функции в тялото. Продължавам да обяснявам на хората, че само храната понякога не е достатъчна, за да се оправят проблемите и това е един идеален пример! Затова избрах няколко източника, които ще използвам за идеята

прочети още

№ 5 Как да стартирате безопасно на KETO, дори когато Ви трабва Хашимото протокол

Много хора тръгват да спазват кето режим за да отслабнат, защото имат Хашимото, или поради диабет 2, и тръгват много рязко и грешно и свършват с проблеми! Ето ви малко насоки!

прочети още

№4: Несъзнателни движения или защо не можете да отслабнете, дори ако работите 16 часа на ден

Да, животът е несправедлив! Работите 16 часа на ден, да кажем като сервитьорка, и работите 6 дни в седмицата, не сядате изобщо и навъртате около 20,000 крачки на ден, и въпреки това имате допълнително тегло!

прочети още

№3: Био Еритритолът без ГМО, над всички останали захарни алкохоли идва с цена, но с всички предимства!

Използването на био еритритол без гмо, може да бъде скъпо, но си заслужава! Ето едно сравнение, за да разберете защо!

прочети още

№2: Духът в миналото, Тялото в настоящето

Или като продължаваш да казваш на хората и на себе си как БЕШЕ няма да промени начина, по който СИ!

прочети още

№1: Въглехидратите карат тялото ви да губи витамини и минерали

Един от основните стимули да избягвате рафинираните въглехидрати и да ограничите приема на естествени въглехидрати е фактът, че с нарастване на консумацията на въглехидрати, намалява способността на тялото ви да абсорбира витамини!

прочети още