Красота и Здраве

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Красота и Здраве

Много са малко добавките, които наистина си заслужават, защото повечето не се усвояват или пък са пълни с повече сгъстители и консерванти, отколкото витамини, минерали и прочие. Ние сме подбрали тук, това, което наистина е необходимо понякога и работи!

1. Пробиотиците на Дафлорн са с доказано качество! От години работим с тях, и винаги доказват ефективността си! Може да се приемат при започване на нов режим, защото тогава се променя и състоянието на стомаха ви. Може да се приемат, ако не ходите всеки ден на тоалетна по голяма нужда. Може да се взимат, когато имате анемии, или се опитвате да подпомогнете работата на някой от вътрешните органи. Имайте в предвид, че се взимат по схема в зависимост от нуждата. Пишете ни или ни се обадете за да ви дадем насоки!

2. Хускът е люспи от растителни разтворими фибри. Освен че работи като съединяващ агент в безглутенови храни, той може да чисти холестерол, захар и други налепи по червата ви. Той също така лекува лигавицата на червата, и е много подходящ при пропускливи черва. Трябва да се взима с много вода, по възможност топла. Направили сме го на капсули, защото на много хора им е неприятен и неудобен вкуса на люспи. Люспите са по-ефективни и действат по-бързо, но ако ви затруднява тяхното приемане, то капсулите също ще свършат работа, просто ще е по-бавно.

3. Капсулите от конопен протеин и протеин от тиквено семе са направени в съотношение 4:1 за да се постигне ефекта на пълните 9 аминокиселини на месото. Те се предлагат само във веган капсули и са незаменим източник на аминокиселини за вегетарианци и вегани, както и хора на кето или ниско-въглехидратен режим, които трябва да избягват месото.

4. Канабидиойл (CBD) е олио от канабис и се използва в лечението на епилепсия, аутизъм, панически атаки, безсъние, стрес, диабет причинен от стрес, и други заболявания на нервната система. Важното при олиото е да е с необходимия %, тези по 10% са рядко ефективни според нашите наблюдения. Тези над 10% са за по-тежки случаи. В нашата практика 10% олио е с най-широко приложение и за това предлагаме него на капсули. Олиото няма ефекта на пристрастяване като фармацевтичните успокоителни, и няма странични ефекти. Той възстановява нервната система бавно и постепенно и е напълно възможно след време да изчезнат проблемите. Възстановителният процес зависи от много фактори като продължителност на заболяването, възраст, напредналост на заболяването и причина. Обикновено се взима по една капсула сутрин или вечер, а в началото може и две на ден за няколко дена. Ефектът му е следния: Ако ние от мухата правим слон, то олиото прави от слона муха...т.е. проблемът още го виждаме, но не ни се струва непреодолим! В САЩ олиото е одобрено от FDA за лекуване на някои видове епилепсия. Обикновено лечебния процес се съчетава с кето хранене, и е най-ефективен при деца под 10г. възраст. Тази практика тепърва набира скорост в България и ЕС, защото дълги години след като излизат на пазара фармацевтичните лекарства за епилепсия, хората спират с усилията, докато не виждат страничните ефекти и сега повече от всякога опитите вървят в тази посока на оттегляне от фармацевтичните продукти. Разбира се, това не винаги е възможно, понякога е необходимо да се стопира болетта с фармацевтика и после да се работи по-холистично.

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА: НИКОГА НЕ ПОЧВАЙТЕ НОВ РЕЖИМ БЕЗ ДА СИ НАПРАВИТЕ МЕДИЦИНСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, И ДА СТЕ ПОД НАДЗОРА НА ЛЕКАР ИЛИ ДИЕТОЛОГ! Не почвайте да приемате добавки, ако не знаете сегашното си състояние в детайли! Предозирането с добавки е много възможно да влоши, вместо да подобри състоянието ви!

KETO MATRIX ® : План и Готова Храна в едно!