Keto MatriX®

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Keto MatriX®

Всички ястия в тази категория са подходящи за ниско-въглехидратно хранене, също като всички останали продукти! Дълбокото и бързо замразяване е единствения начин (за сега) познат на човечеството като начин на консервиране без консерванти и химични анти-оксиданти. Разликата е в кристалите от лед, които се формират. Дълбокото и бързо професионално замразяване прави кръгли и малки, обли кристали, които не разкъсват клетката така, както дългите и остри кристали при домашното бавно замразяване. Това е и причината храната ви да има различен вкус ако я извадите от домашния ви фризер, и сте си я замразили сами. Пробвайте и ще се уверите сами!

Продуктите се изпращат в края на деня с куриер из цялата страна. Докато пристигнат някои даже още не са размразени напълно. Слагате ги в хладилника си, и вадите и топлите просто! Толкова е лесно! И ще ви остане време и за фитнес, и за спа, даже и къщата да почистите. Няма нужда да броите и смятате калории и въглехидрати, нито да ги записвате, ние вече сме го направили!

Винаги се консултирайте с лекар преди да започнете какъвто и да е режим за хранене и спорт! Винаги си направете пълни изследвания, защото без тях ще се лутате и ще е много по-трудно! Останалото сме го направили много лесно!

ЗАБЕЛЕЖКА ЗА ДОСТАВКА: ВСИЧКИ ЗАМРАЗЕНИ ЯСТИЯ ОТ СЕРИЯТА Keto MatriX® И LOWsagna® ЗА ДОСТАВКА ИЗВЪН СОФИЯ ТРЯБВА ДА СА ПРЕПЛАТЕНИ ОНЛАЙН С КАРТА, ЗАЩОТО ДОСТАВКАТА СЕ ИЗВЪРШВА С DHL, А ТЕ НЯМАТ ОПЦИЯ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ! 

ДРУГА ВЪЗМОЖНА ОПЦИЯ Е И ЧРЕЗ РЕВОЛЮТ (ТЕЛ.0888829845 или @rossit7c6h )  

В гр. София доставяме със собствен куриер, и поръчките може да не са предплатени. НО, ако са предплатени сайтът автоматично ви дава 10% отстъпка! 

KETO MATRIX ® : План и Готова Храна в едно!