ГлюкоКалм®

ГлюкоКалм®

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

ГлюкоКалм®

Съставки: чисти овесени фибри с класификация 98.2%, желатин, вода.

Сертификация: БАБХ №TД222305731/30.11.2023

Описание:

>>Този продукт представлява новаторски хранителен добавка във формата на желатинови капсули, всяка съдържаща специфична формула на овесени влакнини. Основната функция на тези капсули е да регулират нивата на глюкоза в кръвта и да намалят инсулиновата резистентност, когато се консумират приблизително 15 минути преди хранене. Уникалната съставка на капсулите включва висока концентрация на чисти овесени влакнини, които са специално обработен, за да запази своята естествена ефективност.

>>След прием, ГлюкоКалм взаимодейства с храносмилателната система, за да забави абсорбцията на глюкоза в кръвта. Този процес значително намалява глюкозния връх след хранене, което е решаващ фактор при контролирането на нивата на кръвната захар, особено полезно за хора с диабет или риск от развитие на диабет.

>>Освен това, редовното употребяване на тези капсули допринася за намаляване на инсулиновата резистентност. Чрез умерено влияние върху инсулиновия отговор на организма с течение на времето, капсулите помагат за подобряване на общата ефективност на метаболизма на глюкозата. Този аспект е особено предимствен за лица, страдащи от метаболни нарушения, включително тип 2 диабет и ожирение. Форматът на желатиновите капсули е избран заради лесната консумация и съвместимостта със съдържанието на ГлюкоКалм. Използваният желатин е висококачествен, гарантирайки, че капсулите са безопасни за редовна консумация и не влияят на активността на овесените влакнини. Този изобретателен продукт се отличава на пазара със своята естествена композиция, липсата на вредни добавки и иновативния си подход към управлението на нивата на кръвната глюкоза и инсулиновата резистентност.

>>Продуктът е проектиран да бъде удобен, ефективен и безопасен добавка за всекидневна употреба, особено подходящ за тези, които търсят естествени методи за управление на гликемичното си здраве.

Предимства пред подобни други продукти на пазара:

>>За разлика от текущите капсули с овесен фибър на пазара, нашият продукт е лишен от търговски добавки като нишесте, които парадоксално могат да повишат пиковете на глюкоза вместо да ги намалят.

>>Освен това, нашите капсули не съдържат консерванти, които често се намират в други добавки. Такива добавки, когато се консумират редовно, могат да се натрупат в организма и да доведат до нежелани здравни ефекти. Нашата формула, лишена от тези вредни вещества, гарантира безопасен и ефективен подход към управлението на нивата на кръвната глюкоза и инсулиновата резистентност.

Приложения:

>Регулиране на нивата на кръвната глюкоза: Капсулите с овесен фибър намаляват върховете на кръвната глюкоза след хранене, помагайки за управлението на нивата на кръвната захар, особено полезно за лица с диабет или предиабетични състояния.

>Намаляване на инсулиновата резистентност: Капсулите помагат за намаляване на инсулиновата резистентност чрез редовна употреба, подобрявайки отговора на организма на инсулин и общата ефективност на метаболизма на глюкозата. Това е полезно за лица с метаболни нарушения, включително тип 2 диабет и ожирение.

>Помощ при контрол на теглото: Капсулите помагат при контрола на теглото, като насърчават чувството за наситеност и намаляват абсорбцията на глюкоза, което може да помогне за контролиране на приема на калории и управление на телесното тегло.

>Помощ за храносмилането: Овесеният фибър в капсулите помага за храносмилането, допринасяйки за подобряване на здравето на гастроинтестиналната система, като насърчава редовните чернодробни движения и поддържа здравословната микрофлора.

>Здравето на червата: Смята се, че желатиновата част на капсулите подпомага изцелението и укрепването на червата, което допринася за общото здраве на гастроинтестиналната система.

>Естествена композиция: Капсулите са състаени от естествени съставки, специално висококачествени овесени фибри и желатин, без вредни търговски добавки, нишесте и консерванти, гарантирайки безопасност и ефективност при редовна употреба.

>Удобство и безопасност: Използването на желатин за формата на капсулите предоставя удобство при приемането, правейки добавката удобна и безопасна за ежедневна употреба.

 

За още по-голям ефект, моля, използвайте 1 чаена лъжичка Цейлонска канела (не китайска или друг вид) 4 дни седмично, смесена с 1 супена лъжица (5 г) от този Глюкокалм пудрата, преди вечеря. Цейлонска канела увеличава нивата на тестостерон при мъжете и има успокояващ ефект при жените. През нощта тази смес ще има изумителен влияние върху нивата на кръвната глюкоза.

Не вярвате на нас? Всичко, което трябва да направите, за да проверите посочените твърдения, е да вземете глюкометър и да измерите същата храна с и без ГлюкоКалм!

Инсулиновата резистентност се изчислява по формулата (Глюкоза x Инсулин) / 22.5 = ИР. Колкото по-ниска е глюкозата, толкова по-нисък е резултатът на ИР. След месец ще забележите значително подобрение. След 4 месеца вашият метаболизъм ще бъде на съвсем различно ниво! Ако се съчетае с ниско-гликемичния начин на живот на Роси'с Пюр, ще се трансформирате още лесно!

Тези твърдения не са оценени от нито един правителствен или здравен орган!

Капсулите трябва да се съхраняват на безопасно разстояние от децата!

KETO MATRIX ® : План и Готова Храна в едно!