ЗАКУСКИ

Подреди по

ЗАКУСКИ

Най-голямата грешка на хората е, че когато започваме да растем и да имаме работа и семейство първото нещо, което отпада е закуската! После се чудим защо метаболизмът започва да се забавя до неузнаваемост. Не са годините, това което убива метаболизма, а това че е по-лесно и бързо да не закусва човек, а това е първата най-грешна стъпка към порастването! 

Започнете да закусвате дори и с малко, за да събудите метаболизма! Закусвайте с протеини предимно и не прекалявайте с мазнините, а въглехидратите хич не са за предпочитане сутрин, освен ако не сте професионален атлет!

Сутрин глюкозата в кръвта е най-висока при хората с проблеми, защото ядат вечер повече откокото панкресът може да понесе. Все пак, след залез сълнце тялото се приготвя за сън и производството на инсулин от панкреса намалява. Тогава е логично да се яде най-малко и най-нискокалорично, а животът на съвременния човек е наобратно и после се чудим защо дебеллем и се разболяваме от диабет тип 2!

Когато през деня се храните редовно, вечер няма да ви напада непреодолимия глад, емоциите ви ще са по-стабилни, стресът ще е по-регулиран, а това ще даде сили на волята ви за по-добър живот. Пробвайте! Ще видите!

KETO MATRIX ® : План и Готова Храна в едно!